To je stara spletna stran UNESCO mreže pridruženih šol (ASPnet), ki jo bomo v šolskem letu 2018/2019 preselili na http://www.aspnet.si. Prosimo za razumevanje.
Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Natečaj za najboljše inovacijske projekte globalnega učenja

16. junij 2017

Evropska mreža za globalno učenje (Global Education Network Europe – GENE), ki združuje evropska ministrstva in agencije, ki se ukvarjajo z globalnim učenjem, je 1. maja 2017 objavila natečaj za inovativne projekte globalnega učenja. Na natečaj, ki je odprt do 31. julija 2017, se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava v Evropi. Najboljših pet projektov bo prejelo nagrado v višini 10.000 evrov.

Projekti se morajo izvajati v letu 2017 ali pa se v tem letu zaključujejo. Posebej se spodbuja prijava projektov iz EU 13 (Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Estonija, Latvija, Litva, Madžarska, Malta, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija) ter Albanije, Makedonije, Črne gore in Srbije; prijave morajo biti v angleškem jeziku. Kriteriji ustreznosti projektov so podrobneje opisani na http://gene.eu/award/selection/.

Več na: http://www.mzz.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/browse/1/article/65/38473/

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...