To je stara spletna stran UNESCO mreže pridruženih šol (ASPnet), ki jo bomo v šolskem letu 2018/2019 preselili na http://www.aspnet.si. Prosimo za razumevanje.
Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Včlanitev v mrežo

V UNESCO ASP mrežo se lahko vključi katerakoli srednja šola, osnovna šola ali vrtec v Sloveniji. Edini pogoj je zavezanost k izvajanju UNESCO programa v skladu s pravili mreže.

S prijavo in dano zavezo bo vaša šola ali vrtec najprej pridobila naziv pridružene članice. Ob evalvaciji, ki poteka vsake 3 leta, pa lahko pridobite status polnopravnega člana mreže.

Vlogi za pridobitev naziva pridružene članice UNESCO ASP mreže Slovenije morate obvezno priložiti tudi potrdilo o delovanju vašega VIZ v UNESCO ASP mreži v okviru središča. Potrdilo izda vodja središča, v katerem deluje vaš VIZ.

Vlogo za pridobitev naziva pridružene članice mora poslati šola, ki želi postati pridružena članica po elektronski pošti na naslov unesco.zdruzene-sole@guest.arnes.si. Pod zadevo prosimo zapišite: IME ŠOLE - Vloga za pridobitev naziva pridružene članice, kjer IME ŠOLE zamenjate z nazivom šole, ki želi postati pridružena članica.

Potrdilo o delovanju VIZ v mreži v okviru središča mora poslati vodja središča na naslov unesco.zdruzene-sole@guest.arnes.si. Pod zadevo prosimo zapišite: IME ŠOLE - Potrdilo o delovanju, kjer IME ŠOLE zamenjate z nazivom šole, ki želi postati pridružena članica.

Vloga za pridobitev naziva pridružene članice UNESCO ASP mreže Slovenije

Potrdilo o delovanju VIZ v UNESCO ASP mreži v okviru središča

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...