To je stara spletna stran UNESCO mreže pridruženih šol (ASPnet), ki jo bomo v šolskem letu 2018/2019 preselili na http://www.aspnet.si. Prosimo za razumevanje.
Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Ex-tempore Strmol 2018

Tip projekta: Nacionalni z mednarodno udeležbo
Nosilec: Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem

Likovni Ex-tempore je namenjen učencem in dijakom šol, ki so vključene v UNESCO ASP mrežo ter osnovnim šolam Slovenije in tujine. Sodelujejo lahko učenci in dijaki v starosti od 10-18. let. Vsaka šola lahko sodeluje s 3. učenci in mentorjem.

Likovno tehnika je prosta, kar omogoča učencem svobodo pri ustvarjanju; določena bo tematika, ki bo učencem pomenila izhodišče in hkrati izziv. Likovne potrebščine in gradiva, ki jih bodo udeleženci uporabljali pri svojem delu si zagotovijo sami. Trde podlage in papir za ustvarjanje, bo zagotovil organizator.

Natečaj ima družabni kot tudi ustvarjalni namen, ki omogoča povezovanje, spoznavanje kultur, druženje medsebojnih generacij. 10. likovni natečaj OŠ Davorina Jenka in 6. UNESCO-v nacionalnini projekt šole bo 20. aprila 2018 potekal na Gradu Strmol. Prijave bodo potekale elektronsko preko spletne strani OŠ Davorina Jenka.

Sodelujoče šole in vrtci

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...