To je stara spletna stran UNESCO mreže pridruženih šol (ASPnet), ki jo bomo v šolskem letu 2018/2019 preselili na http://www.aspnet.si. Prosimo za razumevanje.
Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Na mostovih ustvarjalnosti

Tip projekta: Nacionalni z mednarodno udeležbo
Nosilec: Osnovna šola Zreče

Projekt Na mostovih ustvarjalnosti vas vabi, da gradite otroške svetove in ustvarjate mostove, ki nas bodo povezali v znanju in odnosih.

Šole, ki se bodo na novo prijavile na projekt, bodo prejele 2 škatli sestavljanke GOGIX. Šole, ki so uspešno zaključile prvo leto projekta, vabimo, da sestavljanko uporabijo za nadgradnjo dosedanjih dejavnosti. Sestavljanka je slovenski proizvod in nam omogoča konkretizacijo marsikaterih učnih ciljev.

Namen projekta je, da v šolskem letu izvedete dejavnost, v kateri sledite izbranim specifičnim ali splošnim ciljem v vzgoji in izobraževanju in uporabite sestavljanko GOGIX kot didaktični pripomoček.

Metoda dela z uporabo gradnikov omogoča aktivno vključevanje učencev v proces osvajanja ciljev in s tem večje razumevanje in posledično pomnjenje odkritega. Hkrati učenci razvijajo grafomotorične spretnosti, ki so danes tako zaželene pri pisanju.

Igra spodbuja individualen razvoj, predvsem pa kliče po graditi skupaj, sodelovati, povezovati, izražati svoja mnenja in prisluhniti drugim ter tako premikati lastne okvirje.

Vabilo, prijavnica in poročilo

Sodelujoče šole in vrtci

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...