To je stara spletna stran UNESCO mreže pridruženih šol (ASPnet), ki jo bomo v šolskem letu 2018/2019 preselili na http://www.aspnet.si. Prosimo za razumevanje.
Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Tujejezični recital Jezik - kultura in tradicija 2017

Tip projekta: Nacionalni z mednarodno udeležbo
Nosilec: Gimnazija Škofja Loka

Šole mreže ASP v juniju obvestimo o tematiki projekta, ki ga za ASP mrežo pripravlja Gimnazija Škofja Loka. Šole potem pri pouku na dano tematiko oblikujejo raznovrstne kulturne prispevke (recitacije, pesmi, glasbene točke, ples…) v tujih jezikih. Prispevke lahko predstavijo na matični šoli, vsekakor pa na osrednjem recitalu, ki je v mesecu oktobru v Sokolskem domu v Škofji Loki. Na osrednji prireditvi navzoče pozdravi ravnatelj Gimnazije Škofja Loka, župan Občine Škofja Loka Miha Ješe, vsako leto pa povabimo tudi gosta.

Projekt tujejezični recital Jezik –kultura in tradicija je v letu 2011 prejel Evropsko jezikovno priznanje. V letu 2017 bo recital potekal že 17. leto zaporedoma. Tematika recitala v letu 2017 bo vezana na mednarodno leto trajnostnega turizma za razvoj.

Vabilo 2017

Prijavnica 2017

Sodelujoče šole in vrtci

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...